Mini GiveAway: Bangkitkan Pesonamu

~ Assalamualaikum ~



Nak JoiN

or
KLIK BANNER

Hadiah yang paling ekah nak sudah tentu
Avon Perfume: Be Fun Body Spritz 100ml
.
.
.
.
TARIKH TAMAT
11/02/2013
.
.
~ please click it :) ~

~♥~ THaNKS BaCa eNTRY eKaH! ♥ JoM KoMeN DaN FoLLoW ~♥~

6 pelajar bijak skor straight A+:

Fiqa Nsz said...

thanks join ekah.

Btw, Tahniah buat Ekah! :)

http://fiqansz.blogspot.com/2013/02/lucky-follower-ke-200-ekah-tiqtoqq.html

eymasu said...

tahniah awak pemenang segmen sekejap by eymasu..sila pm detail d page eymasu and world craft sebelum 5/2/2013..(^_^)

Fiqa Nsz said...

boleh2 kalau itu yang Ekah nak. erm, nanti Ekah bagi details Ekah kat email fiqa k.

eyqafiqah95@gmail.com

*p/s: bila Ekah dah hantar, nanti comment kat entri fiqa eh as alert. sebab fiqa memang malas bukak email. hehe

Ekah TiqToQq said...

@Fiqa Nsz ekah dah hantar detailnyer :)

Fiqa Nsz said...

fiqa tak dapat la details tu..mintak tolong ekah send balik, tapi kat alamat email ni pulak:

fiqansz45@gmail.com

Fiqa Nsz said...

tak dapat jugak lah ekah.. nanti ekah post je kat comment form ni detailnya..fiqa tak publish. (promise) :D

Post a Comment

Komen korang amatlah dihargai :) Terima Kasih <3

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Ialah Hak Milik ♥EKaH ATiQKaH♥ kecuali Dinyatakan